*

 6 KM umjesto 15 KM za paket koji uključuje 3 sata korištenja bazena i saune u Hotelu Hollywood

 • Vrijednost 15,00 KM
 • Ušteda 9,00 KM
 • Popust 60 %
*

Pokloni ovu ponudu...

Kupljeno kupona: 90

Ponuda je uspjela

*

Napomene za ovu ponudu

 • Možete kupiti neograničeno kupona
 • Kupon vrijedi za 3 sata
  kombinovanog korištenja usluga
  bazena i saune prema Vašoj želji
 • Rok iskoristivosti kupona
  od 10. 02. do 15.03.2012.
 • Parking za goste je besplatan
  (ovjera kartice na recepciji)
 • Potrebna je telefonska rezervacija
  033 773 100

 

*

Cijena 6,00 KM

Iskoristite sve blagodati bazena i saune

Bazen je odlično mjesto za rekreaciju, a o djelotvornim učincima plivanja i saune da ne govorimo! Iskoristite današnju ponudu i u sklopu trosatnog boravka u Wellness-Spa centru hotela Hollywood priuštite svom duhu i tijelu najbolji odmor kombinacijom kupanja na bazenu i guštanja u sauni. Priuštite si taj užitak uz ponudu PolaCijene za samo 6 KM!

Komentari (7)


Lokacija

Hotel Hollywood
A
  Dr. Mustafe Pintola 23, Sarajevo
T  033 773 100
E  info@hotel-hollywood.ba
W www.hotel-hollywood.ba


Evo kratkog pojašnjenja zašto je ova ponuda idealna za Vas!
Plivanje uključuje većinu mišićnih skupina i osigurava dobar aerobni učinak, a koristi i otpor vode, te stoga predstavlja jedan od najtemeljitijih oblika vježbanja. Plivanjem jačaju mišići cijelog tijela, podiže se vitalnost i jača kardiovaskularni sistem, mišići srca, stabilizuje se krvni pritisak, poboljšava opskrbljenost srca i pluća kisikom, produbljuje se disanje te povećava kapacitet pluća. Pored svih tih dobrih učinaka, djeluje opuštajuće na živčani sistem, poboljšava pokretljivost zglobova i koordinaciju rada ruku i nogu te pozitivno utječe na vezivno tkivo. I ne samo to, za sve one koji se žele riješiti viška kilograma, plivanjem se troše kalorije i potiče se mršavljenje. Plivanje slobodnim stilom za trideset minuta se sagori oko 350 kalorija! I jedan savjet za dame! Želite li se riješiti celulita na bedrima, plivajte leđno i udarajte nogama kružnim pokretima.

Nakon rekreativnog plivanja u bazenu, pravi odabir za dodatni užitak je upravo sauna.

Sauna će Vam pomoći da se riješite stresa i dodatno opustite. Upravo sauna pročišćava kožu i cijeli organizam, poboljšava cirkulaciju krvi, efikasna je kod mršavljenja, potiče izbacivanje toksina iz tijela, poboljšava elastičnost arterija, pomaže kod visokog tlaka, bolesti srca i krvnih žila, artritisa, alergija, kožnih bolesti. Pored toga, da li ste znali da povišena temperatura tijela koju potiče sauna ubija bakterije, gljivice, viruse i parasite? Hyperthermia uništava i patogene stanice i predstavlja jedan od poznatih načina liječenja raka. Također se uz boravak u sauni možete riješiti infekcija uha, sinusa, grla i crijeva, čak i hroničnih bolesti.

Stoga nemojte čekati, priuštite si pravi stress release program i pravac Hotel Hollywood!

Hotel Hollywood je smješten u samom centru Ilidže, poznatije kao zelene oaze Sarajeva, u neposrednoj blizini aerodroma. Hotel je velikog kapaciteta, sa izuzetno prostranim i luksuzno opremljenim sobama sa francuskim ležajevima, TV SAT, lokalnom i PAY TV – telefonom sa direktnim biranjem, mini barom, sefom, bežičnim priključkom na internet - dostupan u cijelom Hotelu. Za potpuni ugođaj tu su i kupatila sa jacuzzi kadama ili hidromasažnim stubom, te sušilo za kosu.
Posjetiocima su na raspolaganju restorani hotela, taverna, nacionalni restoran, slastičarna i internet cafe, banket sala i svečani saloni, kongres centar, zatvoreni bazen, wellnes i fitnes centar, sportska dvorana i rekreativni centar, kuglana, bilijar, garaža i parking sa 250 parking mjesta, parking za autobuse, kao i turistička agencija.

Posjetite hotel Hollywood, iskoristite dodatne sadržaje koje nudi te se nađite u centru zbivanja sa sadržajima koji će zadovoljiti Vašu potrebu za intimom i posebnim ugođajem koji prati topla domaća atmosfera.

Dodatne ponude

PolaCijene je Vaš gradski vodič koji Vam štedi vrijeme i novac. U svakom trenutku nudimo Vam najbolje ponude proizvoda i usluga uz popuste do 90%. Putovanja, restorani, kina, saloni ljepote, wellness, spa i fitness centri, škole stranih jezika i dr. su Vam na dohvat ruke. Kako? Veoma jednostavno. Portal PolaCijene funcioniše na principu grupne kupovine. Vaše je da klikom na dnevnu ponudu postanete vlasnici kupona kojim ostvarujete popust.

WEB LAB development

develpoment by WEB LAB

 • mBox - PolaCijene
 • A Zmaja od Bosne bb, Sarajevo
 • T + 387 33 641 446
 • F + 387 33 641 446
 • E info@polacijene.ba
 • W www.polacijene.ba
*