*

25 KM umjesto 70 KM
za tretman za nokte po želji
(nadogradnja noktiju
ili geliranje prirodnih noktiju
s frenchom u boji, ili trajni lak),
iscrtavanje i prva korekcija noktiju
i feniranje svih dužina kose
u frizersko-kozmetičkom salonu En Style

 • Vrijednost 70,00 KM
 • Ušteda 45,00 KM
 • Popust 64 %
*

Pokloni ovu ponudu...

Kupljeno kupona: 4

Ponuda je uspjela

*

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti 
  neograničen broj kupona
 • Obavezna telefonska rezervacija
  termina dva-tri dana ranije
 • Ponuda sadrži tretman za nokte
  (nadogradnju ili geliranje prirodnih
  noktiju sa frenchom u boji, 
  ili trajni lak), iscrtavanje i 
  prva korekcija noktiju
  i feniranje svih dužina kose
 • Period iskoristivosti kupona
  od 25.03. do 25.05.2013.
*

Cijena 25,00 KM

Ljepota sa stilom

Čak i učenice u nižim razredima osnovne škole raspravljaju o „osobama sa i bez stila“. Najčešće je konačan zaključak da je „gore ne znati nego ne imati“ i tu se sa njima slažemo. Nije ljepota kila pudera, nešto malo manje gela ili laka za kosu i nokti sa crnim ostacima ispod. Ljepota je sve suprotno od toga. Ljepota je znati izabrati najbolje za sebe. Možda ponekad ta ljepota zaista boli, ali nije uvijek obavezno i bolna po novčanik.

Najpovoljnije ljepota je na portalu PolaCijene i u frizersko-kozmetičkom salonu En Style koji za proljetno zablistavanje donose posebnu ponudu. Ponuda sadrži tretman za nokte po želji. Sami izaberite hoćete li nadogranju noktiju, geliranje prirodnih noktiju sa frenchom u boji ili trajni lak. U paketu je i iscrtavanje noktiju i feniranje svih dužina kose. Za sve ovo potrebno je da izdvojite samo 25 KM umjesto 70 KM.

Komentari (0)


Lokacija

 Frizersko-kozmetički salon En Style

A: Braće Mulić 25,
    Dobrinja, 71000 Sarajevo
T: 033 635 156
M: 061 434 267
W: www.enstyle.ba
FB: www.facebook.com/enstyle


Kažu ko je lijep lijep je i ništa mu više i ne treba. Blago onima koji su rođenjem nagrađeni ljepotom, ali mi ipak smatramo da ljepotu kakva god da je treba malo i pogurati. Zašto? Ne toliko zbog drugih koliko zbog sebe, ili vi niste od onih koji se obraduju sebi lijepima u ogledalu? Mi ćemo ipak napisati šta vam to preporučujemo za ljepotu u predstojećim proljetnim danima. Ako niste sad raspoloženi možda se predomislite za koji dan pa nas potražite. Mi ćemo sigurno biti tu.

O tome kako lijepe i njegovane ruke žene mogu biti fatalnije i od zavodničkog pogleda, dekoltea, dupeta i dugih nogu nema potrebe više ni pričati. Druga strana medalje da je totalno nemoderno i OUT ako nemate nokte sa potpisom nekog salona. Ne morate slijepo slijediti trendove, ali nokte možete srediti, nije Audi pa da morate podići kredit. Bez brige o rati kredita možete se zaputiti u salon En Style na tretman za nokte. Na volju vam hoćete li nadograditi nokte, gelirati prirodne sa frenchom u boji ili ćete se odlučiti za trajni lak. A nije beg cicija pa ima još nešto. Kao tačka na i ide iscrtavanje noktiju po želji. I to iscrtavanje je IN, ali ipak budite oprezni pri odabiru uzorka i neka bude sa stilom, da ne kažu zli jezici vidi ih kakve izlaze iz En Stylea.

Teško da neko ima toliko i vremena i para pa da svaki dan ide na feniranje, ali jednom sedmično i sebe i kosu treba počastiti feniranjem. Iz frizersko-kozmetičkog salona En Style nećete biti vraćeni ako imate kosu do pasa, ili ste ošišani na cent, jer feniraju sve za istu cijenu samo s kuponom sa portala PolaCijene. Odvagajte prioritete, ali ipak ne dozvolite da se ova ponuda ne nađe bar među prva tri.

Frizersko-kozmetički salon En Style je salon sa stilom za ljepotu sa stilom.

Dodatne ponude

PolaCijene je Vaš gradski vodič koji Vam štedi vrijeme i novac. U svakom trenutku nudimo Vam najbolje ponude proizvoda i usluga uz popuste do 90%. Putovanja, restorani, kina, saloni ljepote, wellness, spa i fitness centri, škole stranih jezika i dr. su Vam na dohvat ruke. Kako? Veoma jednostavno. Portal PolaCijene funcioniše na principu grupne kupovine. Vaše je da klikom na dnevnu ponudu postanete vlasnici kupona kojim ostvarujete popust.

WEB LAB development

develpoment by WEB LAB

 • mBox - PolaCijene
 • A Zmaja od Bosne bb, Sarajevo
 • T + 387 33 641 446
 • F + 387 33 641 446
 • E info@polacijene.ba
 • W www.polacijene.ba
*