*

19 KM umjesto 60 KM
za skidanje zubnog kamenca, pjeskarenje zuba i
poliranje oba zubna luka
u stomatološkoj ordinaciji Dr. Amra Garibović

 • Vrijednost 60,00 KM
 • Ušteda 41,00 KM
 • Popust 68 %
*

Pokloni ovu ponudu...

Kupljeno kupona: 21

Ponuda je uspjela

*

Napomene za ovu ponudu

 • Jedna osoba može kupiti
  neograničen broj kupona
 • Obavezna telefonska rezervacija
  termina na broj 061 800 106
 • Period iskoristivosti kupona
  od 15.1.2013. do 15.3.2013.
*

Cijena 19,00 KM

Zubić vila na PolaCijene

Zgodno je dok je za vađenje zuba potrebno nekoliko centimetara konca i čvrsta roditeljska ruka, ali kad se zubi ukorijene u desni onda se Zubić vile pretvaraju u najgore mučitelje. Dragi stomatolozi, nemojte nas tužiti zbog ovako „grubih“ riječi, jer današnjom ponudom mi želimo da našim kupcima otjeramo sve strahove od stomatologa i reinkarniramo likove Zubić vila. Svi koji iskoriste ovu ponudu portala PolaCijene i stomatološke ordinacije Dr. Amra Garibović njihovi zubi će dobiti svog anđela čuvara. Platite samo 19 KM umjesto 60 KM za skidanje zubnog kamenca, pjeskarenje zuba i poliranje oba zubna luka.

Komentari (0)


Lokacija

Stomatološka ordinacija Dr. Amra Garibović
A: Hasana Brkića bb, Grbavica, 71 000 Sarajevo
M: 061 800 106


S novim osmijehom u Novu godinu? Nemojte odmahivati rukom kao ono „A gdje nas sad nađoste, pet do dvanaest, nije to samo zini i gotovo. Zubari crno ispod nokta uzeše samo kad pipnu zub instrumentom“. Stvarno vas ne zezamo. Evo, obećajemo da vam ovom ponudom nećemo ni vaditi zube ni bušiti ništa, samo ćemo da vam ispoliramo osmijeh i bit će kao nov novcat, a vaša skrivena ljubav prema stomatolozima će se dići iz mrtvih.

Sa zubima je kao i sa autom koje se zbog vremenskih prilika i neprilika isprlja, ali kad ga se opere i ispolira on bljesne k'o meteor. I zubi od hrane i drugih utjecaja poprime mrlje i kamenac. Nema potrebe da se stidljivo smiješite da bi se to što manje primijetilo. Vaša Zubić vila je Dr. Amra Garibović, a njena ordinacija „vulkanizer“ za vaše zube.

Prvo je skidanje zubnog kamenca. Sve do sada smo pričali samo o estetskoj funkciji zuba, osim što skidanje zubnog kamenca doprinosi toj funkciji, ono je i neophodna intervencija, jer zubni kamenac uzrokuje propadanje zuba. Čemu suze, skidanje zubnog kamenca je potpuno bezbolno.

Za još blistaviji osmijeh pjeskarenje je prava stvar.
I ovaj postupak ne boli ni trunkicu, a uklanja zubni plak, mekane naslage i pigmentaciju. Zrnca pjeska kombinovana sa mlazom vode otklanjaju obojene naslage na zubima. A smjesa je još i ukusna. Fanatici koji ne mogu bez kafe, čaja, cigareta i čiji zubi su skloni poprimanju sivkasto-zelene boje trebaju pjeskarenje koje zubima vraća sjaj koji zaslužuju.

A poliranje zuba je šlag na tortu za najblistaviji osmijeh.
 Poliranje zuba je neophodno nakon skidanja kamenca kao bi se zubima vratila glatkoća pa da jezik leti preko zuba kao na reklami. Jer, hrapavi zubi su magnet za karijes i nove naslage, a to niko ne želi, ni slučajno.

Hoćete blistav osmijeh? Samo izvolite.

Dodatne ponude

PolaCijene je Vaš gradski vodič koji Vam štedi vrijeme i novac. U svakom trenutku nudimo Vam najbolje ponude proizvoda i usluga uz popuste do 90%. Putovanja, restorani, kina, saloni ljepote, wellness, spa i fitness centri, škole stranih jezika i dr. su Vam na dohvat ruke. Kako? Veoma jednostavno. Portal PolaCijene funcioniše na principu grupne kupovine. Vaše je da klikom na dnevnu ponudu postanete vlasnici kupona kojim ostvarujete popust.

WEB LAB development

develpoment by WEB LAB

 • mBox - PolaCijene
 • A Zmaja od Bosne bb, Sarajevo
 • T + 387 33 641 446
 • F + 387 33 641 446
 • E info@polacijene.ba
 • W www.polacijene.ba
*